De mensen

Jonathan & Christina Fokker

Jonathan & Christina wonen met hun drie kinderen in Houten. Vanaf 2003 tot 2008 hebben ze een netwerk geleidt van kleine groepen van mensen die Jezus volgen onder jongeren in Houten. Vervolgens zijn ze op avontuur gegaan door discipelen te gaan maken in Cambodja, waar in korte tijd mensen tot geloof gekomen zijn en genezen. Na een avontuur van het starten van nieuwe groepen en het maken van discipelen in Spanje, wonen ze nu weer in Nederland. In Houten en Utrecht zijn ze bezig met het maken van discipelen en het starten van nieuwe groepen en trainen ze mensen hoe ze discipelen kunnen maken. Daarnaast trainen ze mensen in het starten van nieuwe gemeenten in Europa en de rest van de wereld en leidt Jonathan het Business For Movements project voor All Nations Internationaal.

Lees hier meer over Jonathan.

Bram de Korte

Bram en Jeanet werken en wonen in Houten. Bram heeft een passie om discipelen te maken. Bram is betrokken bij het missionaire project Proef in Houten. Bram is de voorzitter van het bestuur.

Lees hier meer over Bram.

 

Erik Bakker

Erik Bakker is algemeen bestuurslid voor Stichting All Nations Nederland. De organisatiestructuur en het beleid zijn de aandachtsgebieden van Erik. Erik en zijn vrouw Joke wonen in Helmond. Ze zijn naast hun dagelijks werk en naast Eriks bestuurswerk voor de stichting actief met het starten en onderhouden van huiskerken in Brabant en Limburg volgens Disciple Making Movements.

Lees hier meer over Erik.