De mensen

Bram de Korte

Bram en Jeanet werken en wonen in Houten. Bram heeft een passie om discipelen te maken. Bram is betrokken bij het missionaire project Proef in Houten. Bram is de voorzitter van het bestuur.

Lees hier meer over Bram.

Erik Bakker

Erik Bakker is algemeen bestuurslid voor Stichting All Nations Nederland. De organisatiestructuur en het beleid zijn de aandachtsgebieden van Erik. Erik en zijn vrouw Joke wonen in Helmond. Ze zijn naast hun dagelijks werk en naast Eriks bestuurswerk voor de stichting actief met het starten en onderhouden van huiskerken in Brabant en Limburg volgens Disciple Making Movements.

Lees hier meer over Erik.

Chris Steyn

Chris en Elize Steyn dienen de Heer full-time in Christelijke organisaties sinds 1979. Ze komen uit Zuid-Afrika en wonen sinds 1982 in Voorthuizen. Chris, die als secretaris van het bestuur van All Nations Nederland dient, houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het maken van discipelen. In de laatste vijf jaren is hij vooral bezig om uit te zoeken hoe vermenigvuldiging van discipelmakers werkt via face2face en online groepen.

Healthcare Christian Fellowship

www.hcfglobal.org