Event 30 mei: Jouw leven of jouw bedrijf als getuigenis van Jezus?

Jouw leven of jouw bedrijf als getuigenis van Jezus? Is dat uberhaupt mogelijk?

Kun je in jouw bedrijf getuigen van Jezus? Zo ja, hoe kun je dat doen op een manier die aansluit bij je bedrijf of medewerkers?

Op donderdag 30 mei organiseren we een event waarbij we je meenemen hoe jij op een normale, relaxte manier kunt vertellen over Jezus in je bedrijf. 

Eddy Boevink vertelt hoe God hem redde uit de jarenlange drugsverslaving en hoe hij met zijn leerwerkbedrijven Jezus heeft laten zien. Daarnaast vertelt Jonathan hoe je jouw geloof kunt delen op een relaxte manier in je bedrijf.

Daarnaast inspireren we je met verhalen uit Afrika en Azië hoe we met All Nations gemeentestichters helpen om eigen bedrijven te starten. Ook belt één van onze mensen uit Afrika in om een getuigenis te vertellen en vertellen we je over ons werk van All Nations.

Donderdag 30 mei

16:30 Inloop en netwerken

17:00 Getuigen in je business en getuigenis Afrikaanse werker

18:00 Buffet maaltijd

19:00 Netwerken

20:00 Einde

Locatie: Midden van het land

Kosten: Gratis

Jacinto Louisa, directeur Valuen – “Als ondernemer steun ik All Nations Business for Movements van harte omdat het kerkleiders helpt om zelfvoorzienend te worden. Ze ontvangen alle training, coaching en startkapitaal om een eigen bedrijf kunnen starten, zodat ze in staat gesteld worden om nieuwe kerken te planten.”

Event donderdag 30 mei: Jouw leven en jouw bedrijf als getuigenis van Jezus