Hoe we werken

1 Bepalen locatie

We werken hoofdzakelijk met gemeentestichters die het Goede Nieuws van Jezus willen verspreiden naar de verwaarloosde mensen van de wereld. We bekijken of de mensen op de locatie deze visie uitleven en of ze tijd en resources hebben om bedrijven te gaan starten.

2 Consultatie

In de vijfdaagse interactieve Pioneer Business Planting consultatie leren we deelnemers hoe ze business kunnen gebruiken om de verlorenen te bereiken, hoe ze een businessplan kunnen schrijven en vaardigheden om hun bedrijf te starten en te managen.

3 BUSINESS PLAN

De deelnemers starten met het doen van marktonderzoek in hun gemeenschappen. Hieruit verzamelen ze informatie en gaan ze aan de slag met het schrijven van hun businessplannen.

4 BUSINESS COACHING

Aan de hand van intensieve coaching, helpt een ervaren business coach de deelnemers met het ontwikkelen en schrijven van hun businessplan en met de vaardigheden die nodig zijn om hun bedrijf te starten en te laten groeien.

5 FINANCIERING

Wanneer blijkt uit het marktonderzoek dat het bedrijf winstgevend kan worden, is de volgende stap de financiering. We moedigen de deelnemers aan om lokaal kapitaal te vinden via microkrediet organisaties, persoonlijke spaarpotten, leningen van vrienden enz. Daarnaast zetten we ook lokale FaithFunds op om bedrijven te helpen starten.

6 STARTEN EN VERMENIGVULDIGEN VAN BEDRIJVEN

De deelnemers starten de bedrijven terwijl er business coaching wordt gegeven.Wanneer de bedrijven groeien, worden er weer nieuwe bedrijven gestart.