Inspirerende tieners volgen Pioneer Business Planting Training

Een van de 16-jarige tieners uit het Midden-Oosten die onze Pioneer Business Planting bijwoonde, vertelde me: “We hebben tot 3 uur ’s nachts aan onze presentaties gewerkt.” Als onderdeel van de training zijn alle deelnemers verplicht één van de sessies te onderwijzen aan anderen. Door dit te doen leren mensen het meest!

Een groep jonge tieners reisde een uur met hun ouders om onze business training bij te wonen. Nadat ze om 21.00 uur klaar waren met de training, reden ze terug naar huis en kwamen om 23.00 uur aan. Desondanks werkten ze tot 3 uur ’s nachts aan hun presentaties en de volgende dag zaten ze om 9 uur ’s ochtends weer in de klas. De kwaliteit van hun presentaties was geweldig!

Het is inspirerend om jonge mensen onze training te zien volgen. Ik betreur het dat ik niet de kans heb gekregen om te leren over het starten van een bedrijf toen ik zo oud was als zij.

Een van de tieners maakte een Business Model Canvas en een Business Budget voor een bedrijf in t-shirts en hoodies. Zijn plan is om deze artikelen te verkopen aan zijn vrienden, familie en anderen in zijn omgeving. Hij hoopt dit bedrijf te gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten en Jezus met hen te delen. Naast het helpen van zijn vaders bedrijf zal deze ervaring hem onschatbare vaardigheden en ervaring in ondernemerschap opleveren. Jong beginnen en leren van mislukkingen kan leiden tot succes in de toekomst!

Andere berichten die misschien interessant zijn