Podcast: 5 Vijf fouten die je moet vermijden wanneer je een bedrijf start in Afrika of Azië

“Ik geloof dat een van Gods volgende stappen, het bereiken van mensen via gelovigen op de werkplek zal zijn.” Billy Graham.

Jonathan Nowlen de auteur van “Managing Your Metron” en de oprichter van  “The Metron Manager Project” sprak met Jonathan Fokker, internatinal business director van All Nations voor zijn podcast van september ’22.

De podcast verteld het bemoedigende verhaal over het combineren van discipelschap en ondernemen. Jonathan vertelt zijn eigen verhaal van zijn onderneming en het maken van discipelen. En hij vertelt over hoe hij mensen in Afrika, Azie en het Midden Oosten traint om een eigen onderneming te starten terwijl ze ook bezig zijn met het maken van discipelen.

Jonathan deelt de vijf meest voorkomende fouten die stratende ondernemingen in Afrika en Azië maken terwijl ze ook bezig zijn met het planten van kerken.

Luister naar het volledige interview met Jonathan via de volgende link.

Andere berichten die misschien interessant zijn

Hoe het bedrijf van één man deuren opent om het evangelie te delen en kinderen naar school te sturen in een dorp in Tanzania

In februari 2023 kreeg Jackson, een Massai man uit een plattelandsdorp in Moshi, Tanzania, training in Pioneer Business Planting, waarbij hij kennismaakte met begrippen als budgetteren, boekhouden en sparen. Hij en zijn familie bezaten een Posho molen die maïs vermaalde tot poeder om Ugali of Zimma te koken. Jackson, met een initiële investering van 200.000 Tanzaniaanse Shilling (ongeveer $80), waagde zich aan geitenhandel en breidde zijn kapitaal uiteindelijk uit tot 300.000 Tanzaniaanse Shilling ($120).

Lees meer »