Vermenigvuldiging: Bedrijven en kerken planten

Prisha is in een arme familie geboren en werd grootgebracht in de kerk.

Terwijl ze betrokken was bij de kinder-bediening, ontdekte ze haar talent voor kunst en handwerk. Ze begon haar talent te beoefenen en deed ervaring op terwijl ze met de kinderen werkte. Op een dag heeft ze besloten dat ze graag kleermaakster wil worden. Ze begon met het maken van haar eigen ontwerpen voor borduursels en kleding en haar passie groeide.

Na het volgen van de Pioneer Business Planting consultatie, besloot ze haar passie na te jagen en het openen van een kleermakerij te bewerkstelligen. Afgelopen juli was het dan eindelijk zo ver! Na een officiële opening (deze worden erg serieus genomen in India. Ze worden zelfs inauguraties genoemd: mensen vanuit de omringende dorpjes worden uitgenodigd, linten worden geknipt en het bedrijf wordt door een pastoor aan God toegewijd) heet ze ondertussen al 3 naaimachines en is ze klaar om haar klanten te verwelkomen.

Opening van een business

Alternative text: Opening van een business.

Prisha bereid zichzelf voor op een van de grootste feesten in de Indiase cultuur. Diwali, ook wel het feest van licht genoemd, wordt onder andere gevierd met nieuwe kleding. Ze is inkopen aan het doen en is klaar om haar creaties te vekopen.

In India is het een gewoonte om voorgemaakte pakken en kleding te kopen en het daarna op maat te maken voor de klant. Dit zal ze doen met behulp van het ingehuurde ‘ZZP’ers’. Haar specialiteiten zullen de Kurti’s en Kurta’s (de lange bloezen die ze daar dragen) en uniformen zijn.

Prisha doet inkopen in een stoffenwinkel.

ANDERE BEDRIJVEN

Prisa is niet de enige die haar business heeft geopend. Aan dezelfde straat als haar winkel, zijn vorig jaar juli een keukenartikelen winkel en afgelopen juli een printshop geopend.

VERMENIGVULDIGING

Naast het planten van bedrijven, zijn onze leiders in India ook druk met het planten van thuiskerken. In het deel van India waar ons project zich op focust, zijn ze van 17 kerken vorig jaar, naar 33 gegaan dit jaar! En dat allemaal ondanks COVID-19! We blijven geloven en bidden dat dit getal zal groeien en dat het bereik van het evangelie veel verder zal gaan dan alleen deze regio.

De naam van Prisha is gefingeerd wegens veiligheidsreden.

Andere berichten die misschien interessant zijn